Babagan Kita

  • s

Dro

PURWAKA

Hangzhou Dro Textile Co., Ltd. minangka perusahaan tekstil utama sing nggabung karo produksi lan perdagangan. Kita duwe tim bisnis sing berpengalaman & trampil. Kita duwe luwih saka 5,500 jinis pola sing kasedhiya kanggo milih pelanggan( pola dicelup & dicithak) saka lan jumlah pola yaiku mundhak kanthi tarif 15% saben taun. Kanthi kualitas lan efisiensi sing apik, uga kemampuan kanggo disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kasedhiya pengalaman ing perdagangan kain ekspor lan duwe reputasi apik ing industri.

  • -
    Didegaké ing 2009
  • -
    11 taun pengalaman
  • -+
    Luwih Saka 5000 + Produk sing kasedhiya
  • -% +
    15% + Cepet Akeh

produk

  • Polyester Leopard Printed

    Polyester Leopard Dicithak

    Iki kasedhiya Kamuflase Seri Deskripsi Produk Produk Lebar bobot 170T PU Dilapisi 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapisi 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapisi 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapisi 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapisi 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapisi 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapisi 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapisi 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

  • Polyester Leaf Printed

    Dicetak Daun Poliester

    Iki kasedhiya Kamuflase Seri Deskripsi Produk Produk Lebar bobot 170T PU Dilapisi 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapisi 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapisi 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapisi 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapisi 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapisi 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapisi 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapisi 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

  • Polyester Ham Flower Printed

    Kembang Polyester Ham P ...

    Iki kasedhiya Kamuflase Seri Deskripsi Produk Produk Lebar bobot 170T PU Dilapisi 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapisi 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapisi 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapisi 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapisi 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapisi 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapisi 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapisi 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

  • Polyester Geometry Printed fabric

    Priyayi Geometri Poliester ...

    Iki kasedhiya Kamuflase Seri Deskripsi Produk Produk Lebar bobot 170T PU Dilapisi 40 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T (HD) PU Dilapisi 45 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T PU Dilapisi 48 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 180T (HD) PU Dilapisi 49g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T PU Dilapisi 50 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 190T (HD) PU Dilapisi 52g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 210T PU Dilapisi 57 g / ㎡ 150cm / 170cm / 177cm181cm 170T Sliver Dilapisi 49 g / ㎡ 150cm / 170cm / 1 ...

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Apa kaunggulan lan kekurangan kain poliester

    I. Kauntungan saka kain poliester: 1. Kain poliester duwe kekuwatan sing dhuwur. Kekuwatan serat pokok yaiku 2.6 ~ BAI5.7 cN / Dtex, lan kekuwatan serat sing kuat yaiku 5,6 ~ 8.0cN / Dtex. Amarga sifat hygroscopic sing endhek, kekuwatane udan lan kekuwatan garing padha wae. Pengaruh ...

  • Apa ciri khas kain polyester taffeta?

    Taffeta uga diarani polyester taffeta, minangka kain umum ing urip, nanging kajaba wong profesional, pangertene masarakat ora pati jelas, mula kita bakal ngerti karakteristik taffeta poliester. kain taffeta Karakteristik kain polyester taffeta: Polyest ...