Produsen 180T China 100% poliester taffeta kualitas apik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Werna Kain

Kasedhiya Seri Kamuflase

Camouflage Series textile fabrics

Spesifikasi

100% poliester, Taffeta

Tipe Suplai: Nggawe Pesenan

Tipe: Kain Taffeta

Pola: Pencelupan polos

Gaya: polos, polos utawa khusus

Jembar: disesuaikan

Teknik: Tenunan

Fitur: anti banyu

Gunakake: MOBIL, BAG, interlining, LINING, MATTRESS, TENT, payung, GARMEN

Cacah Benang: 63DX63D

Jembar: 150CM 170CM 177CM 181CM

Bobot: 50GSM

Kapadhetan: 180T

Werna: Pantone utawa Miturut panjaluk pelanggan

Tag: taffeta 180t

MOQ: 1500m / warna

Pembayaran: T / TL / C Western Union

Parameter

Cepet Warna Kanggo Cahaya (bisa dipilih):

· GB / T 8427-1998 ≥Grade4

· 40 Jam Kelas 4 (Standar Walmart) AATCC TM 16.3-2014

· 100 Jam Kelas3 (Standar Costco) AATCC TM 16.3-2014

GB / T 3920-1997 Cepet ma: ≥Grade 4

Rincian Cepet

Bahan:
100% Poliester, 100% poliester
Jinis Pasokan:
Nggawe Pesenan
Jinis:
Kain Taffeta
Pola:
Dicetak
Gaya:
Plaid
Jembar:
57/58 "
Teknik:
Anyaman
Fitur:
Tahan banyu, anti statis, tahan luh, insulasi panas, tahan shrink, tahan, tahan noda, obat noda, tahan banyu, wicking, tahan kerut, bukti angin
Gunakake:
Mobil, Merasa, Kantong, Tempat Tidur, Lapisan, Payung, Klambi, Garmen, Industri, Sepatu, Sofa, Dolanan, Celana, Celana, Celana, Koper, Baju & Bayi Klambi Tidur, Ruangan, Bantal, Kaos & Blus, SKIRTS, Pangobatan WINDOW
Sertifikasi:
EN, OEKO-TEX STANDARD 100, Sgs, GRS
Count Benang:
20D * 20D
Bobot:
45GSM
Kapadhetan:
223 * 183
Nomer Model:
QY110019
Jeneng produk:
100 kain polyester 20D daur ulang nganggo cetakan
Kata kunci:
kain daur ulang
jinis:
kain daur ulang
gaya:
kosong
jembaré:
57/58
bobote:
45gsm
count benang:
20d * 20d
Kapadhetan:
223 * 183
nomer model:
QY110019

 

htr (5)
htr (1)
htr (4)
htr (3)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Kain Kita Ing Supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sertifikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Iki yaiku TAFFETA / PONGEE / SATIN kasedhiya

    desain liyane

    Hubungi AS kanggo entuk desain liyane!

    pencet tombol kanggo ngubungi kaca

    hubungi kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita