Kain poliester tahan air 190T kain tahan air tahan air murah kanggo anti bakteri

Katrangan singkat:


Detail Produk

Werna Kain

Kasedhiya Seri Kamuflase

Camouflage Series textile fabrics

Spesifikasi

Bahan: 100% Poliester Tipe Pasokan: Make-to-Order

Tipe: Pola Kain Taffeta: COATED

Tipe Dilapisi: Gaya Dilapisi PA: polos

Jembar: 150CM 170CM 177CM 181CM Teknik: Tenun

Fitur: anti banyu Gunakake: LINING

Sertifikasi: Count Benang ISO: FDY

Bobot: Kapadhetan 52GSM: 61D

Werna: Warna Khusus Lokasi Asal-Usul: Zhejiang. Cina

Paket MOQ 1500M: Digulung ing tabung sing kuwat, lan dikemas ing kanthong plastik

Wektu Pengiriman: 20-25 dina sawise dikonfirmasi

bahan:
100% poliester
jembar:
58 inci
bobote:
100GSM
count benang:
300-600D
panggunaan:
olahraga ruangan
paket:
nggulung
conto:
Ora dikenani biaya kurang saka 1 meter, $ 1 luwih saka 1 meter.
papan asale:
Hangzhou, China

Parameter

Cepet Warna Kanggo Cahaya (bisa dipilih):

· GB / T 8427-1998 ≥Grade4

· 40 Jam Kelas 4 (Standar Walmart) AATCC TM 16.3-2014

· 100 Jam Kelas3 (Standar Costco) AATCC TM 16.3-2014

GB / T 3920-1997 Cepet ma: ≥Grade 4

jty (5)
jty (1)
jty (2)
jty (3)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Kain Kita Ing Supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sertifikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Iki yaiku TAFFETA / PONGEE / SATIN kasedhiya

    desain liyane

    Hubungi AS kanggo entuk desain liyane!

    pencet tombol kanggo ngubungi kaca

    hubungi kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita