Babagan Kita

Hangzhou Dro Textile Co., Ltd.minangka perusahaan tekstil utama sing nggabung karo produksi lan perdagangan. Kita duwe tim bisnis sing berpengalaman & trampil. Kita duwe luwih saka 5,500 jinis pola sing kasedhiya kanggo milih pelanggan( pola dicelup & dicithak) saka lan jumlah pola yaiku mundhak kanthi tarif 15% saben taun. Kanthi kualitas lan efisiensi sing apik, uga kemampuan kanggo disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Kasedhiya pengalaman ing perdagangan kain ekspor lan duwe reputasi apik ing industri.

s

Kita ngatur macem-macem produk sesuai karo persyaratane macem-macem pelanggan. Produk kita ditandhani karo fitur anti banyu, nyegah geni, lan permeabilitas uap banyu, ventilasi, lan anti-statis, anti-statis, lan anti-ultraviolet. Kanthi macem-macem aplikasi, produk bisa digawe awning, tutup kapal, payung srengenge, perabotan kebon, tenda lan tas.

gr

Kaluwihan

Cepet Warna Cepet

Cepet banget warna kanggo udan. Sawetara kain yen kena srengenge kanthi suwene suwene bakal ilang utawa ilang intensitas warna.

Warni Warna & Desain

DRO nyedhiyakake pilihan. Saben wong bisa uga duwe macem-macem rasa lan pilihan warna sing beda. Mula, macem-macem desain lan warna diluncurake ing pasar sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Weatherability sing Apik banget

Tahan karusakan uv lan pudar. DRO ditrapake agen pemblokiran ultraviolet sing apik kanggo nglindhungi tulang punggung polimer saka efek saka radiasi uv. Sampurna kanggo kabeh aplikasi ing njaba ruangan. Mula minangka kain njaba, DRO kabukten duwe katrampilan sing kuat kanggo nahan efek cahya srengenge, angin, udan lan asor sing suwe. Wis awet terus.