Kain akrilik kanggo ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Werna Kain

Kasedhiya Seri Kamuflase

Camouflage Series textile fabrics

Informasi Kain

jy

Roll Width 54 "-61" / 137-155cm (±2cm)

Dawa gulung (rata-rata)50 m

Komposisi 100% SolutionDyed Acrylic

Bobot220-400g / m2

Cepet Warna Kanggo Nggosok (s105-X12: 2016)

Pewarna garing 4-5

Pewarnaan udan 4-5

Cepet Warna Kanggo Cahya (so105-B02: 2014): 8

Cepet Warna Kanggo Nggawe Cuaca (SO105B04: 1994): 7

Cepet Warna Kanggo Cahya (Sawise 2000 Jam Diganti Shad): 3-4 (AATCCTM 16.3-2014; Option3; Xenon Arc Lamp)

Panolak Banyu 20 ± 2 ℃ (4920: 2012 (E) Semprot Tes): 4-5

Alcoho / Water Repactor (0.6cm10s45 °) (AATCC193): 4

Panolak Minyak (0.6cm30s45) 27.3mn / m (AATCC118): 3

UPF Dinilai: 50+

Barang Kain kanggo kain anti banyu kanggo gazebo
Kategori Keseluruhan Knife Coated
Bobot 400gsm nganti 1200gsm / 14oz nganti 35oz
Kain dhasar 100% poliester, tenunan / rajutan 500D / 840D / 1000D / 1300D / 1500D / 2000D
Rampung anti banyu, UV / jamur / blok, glossy / matte
Retardant geni Kasedhiya B1 / NFPA-701
Lacquer lapisan arcylic kasedhiya
Suhu -30 / 70 ℃
Cepet entheng ≥6
Werna biru / abang / kuning / ijo / putih / ireng lsp
Lamaran tarub / membran / marquee / awning / kanopi /

struktur arsitektur / tutup protèktif lsp

Sertifikasi Lingkungan

Kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Kain sing disedhiyakake aman, ora beracun, lan ora ana karsinogen sensitivitas. Kain bisa diolah nganggo DuPont Teflon

Teflon

Kain diolah nganggo NanPeknologi DuPont Teflon kanthi stabilitas sing luwih dhuwur.

Garansi Winates 5 Taun

Garansi kain dijamin garansi winates 5 taun. Jangkoan garansi mung kalebu kelangan utawa ilang warna amarga degradasi kinerja Warna ing lingkungan normal.

Perawatan Gampang

Noda ing Kain bisa diresiki nganggo banyu sithik 37 ℃, kanthi cairan sabun netral, Sampeyan bisa nggunakake sikat kanggo rerumput kanthi sithik. Sawise ngumbah noda, mung garing kanthi alami, aja corak, supaya ora ana deformasi kain, lan nindakake ora nggunakake setrika suhu tinggi, supaya bisa ngindhari

perubahan warna suhu dhuwur.

Teknologi Teflon

Kain kita diolah nganggo teknologi nanoteknologi Teflon, sing nggawe fluoride dadi penghalang ing saben serat kanggo nolak rereged banyu lan minyak, nanging ora mengaruhi kain ing napas.

Napa Pilih Kain Arcylic

yjyt (2)
jtjy (1)
jtjy (2)
jtjy (3)
jtjy (4)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Kain Kita Ing Supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sertifikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Iki yaiku TAFFETA / PONGEE / SATIN kasedhiya

    desain liyane

    Hubungi AS kanggo entuk desain liyane!

    pencet tombol kanggo ngubungi kaca

    hubungi kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk