FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Sepira cepet entuk rega?

Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise njaluk priksa.

Apa MOQ?

Nomer, MOQ Kita gumantung karo jumlah sampeyan. Saham bisa nampa pesanan cilik.

Apa sampeyan bisa nggawe desain utawa menehi logo ing produk?

Ya, kita duwe departemen R&D profesional dhewe, kita bisa nggawe desain dhewe utawa nyelehake logo ing produk, kirim desain utawa priksaan menyang email (Whatsapp utawa Skype). Uga sampeyan bisa ngirim conto.

Apa aku bisa njaluk conto?

Sampel bisa uga kudu produksi 5 ~ 15 dina.

Yen sampeyan mung milih conto sing ana. kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure, kita bisa ngirim conto gratis lan biaya kanthi ekspres bakal dikenani biaya, nanging bakal dikembalikan sawise pesen.

Jam pira pangiriman kain Minimatt?

Barang kudu digawe 10-30 dina, gumantung karo jumlahe, lan bakal produksi sawise nampa setoran.

Babagan Pembayaran?

Kanggo ragad conto utawa jumlah sithik, sampeyan bisa ngirim menyang akun paypal. Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar karo salinan B / L.

D / P, L / C uga bisa ditampa, nanging mesthine luwih milih T / T, sing luwih gampang kanggo kita kabeh.

Apa aku bisa ngunjungi pabrik utawa kantor sampeyan?

Mesthi, welcome kapan wae. Kita uga bisa ngatur kanggo njupuk ing bandara lan stasiun Hangzhou Xiaoshan.