Kain Lapisan Taffeta Dilapisi Kualitas Tinggi 170T

Katrangan singkat:


Detail Produk

Werna Kain

Kasedhiya Seri Kamuflase

Camouflage Series textile fabrics

Spesifikasi

Bahan: 100% Poliester Tipe Pasokan: Make-to-Order

Tipe: Pola Kain Taffeta: COATED

Tipe Dilapisi: Gaya dilapisi PU: polos

Jembar: 150CM 170CM 177CM 181CM Teknik: Tenun

Fitur: Bobot anti banyu: 45GSM

Gunakake: kere, MOBIL, TAS, kemul, MATTRESS, Militer, TENT, payung, GARMIN, sepatu, Celana

Cacah Benang: 58D Kapadhetan: 170T

Parameter

Cepet Warna Kanggo Cahaya (bisa dipilih):

· GB / T 8427-1998 ≥Grade4

· 40 Jam Kelas 4 (Standar Walmart) AATCC TM 16.3-2014

· 100 Jam Kelas3 (Standar Costco) AATCC TM 16.3-2014

GB / T 3920-1997 Cepet ma: ≥Grade 4

Grosir poliester 100% taffeta

 

Bobot 54GSM
Gaya Dataran Dicelup
Materi 100% poliester
Teknisi Anyaman
Werna Nampa customzied
Wektu Pangiriman (1) sajrone 3 dina
(2) 5-7 dina yen sampeyan pengin ngatur warna.
MOQ Yard
Bayaran T / T Western Union L / C Paypal D / A D / P Awis
Pangandikan kita duwe 1000+ warna saben spesies, uga nampa kustomisasi
cara pengepakan 100 yard / gulung 1 gulung / kemasan, gunakake bahan ramah lingkungan.

 

rht (2)
rht (1)
rht (4)
rht (1)
屏幕快照 2020-09-16 下午2.08.20

Kain Kita Ing Supermarket

屏幕快照 2020-09-16 下午2.19.38

Sertifikasi

  • ge
  • tyj
  • f
  • d
  • sd

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Iki yaiku TAFFETA / PONGEE / SATIN kasedhiya

    desain liyane

    Hubungi AS kanggo entuk desain liyane!

    pencet tombol kanggo ngubungi kaca

    hubungi kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita