Warta

  • Apa kaunggulan lan kekurangan kain poliester

    I. Kauntungan saka kain poliester: 1. Kain poliester duwe kekuwatan sing dhuwur. Kekuwatan serat pokok yaiku 2.6 ~ BAI5.7 cN / Dtex, lan kekuwatan serat sing kuat yaiku 5,6 ~ 8.0cN / Dtex. Amarga sifat hygroscopic sing endhek, kekuwatane udan lan kekuwatan garing padha wae. Pengaruh ...
    Waca liyane
  • Apa ciri khas kain polyester taffeta?

    Taffeta uga diarani polyester taffeta, minangka kain umum ing urip, nanging kajaba wong profesional, pangertene masarakat ora pati jelas, mula kita bakal ngerti karakteristik taffeta poliester. kain taffeta Karakteristik kain polyester taffeta: Polyest ...
    Waca liyane
  • Hangzhou DRO Textile- Panyedhiya kain ruangan

    Hangzhou DRO Textile Co., Ltd. yaiku kain kain filamen, kain kain poliester, kain kain Oxford, kain kain pewarna, kain dicelup benang, kain akrilik, kain taffeta, kain pemintal pongee, kain warna benang lan produk profesional liyane perusahaan produksi lan pamrosesan, co ...
    Waca liyane