Apa kaunggulan lan kekurangan kain poliester

I. Keuntungan saka kain poliester:

1. Kain poliester duwe kekuatan dhuwur. Kekuwatan serat pokok yaiku 2.6 ~ BAI5.7 cN / Dtex, lan kekuwatan serat sing kuat yaiku 5,6 ~ 8.0cN / Dtex. Amarga sifat hygroscopic sing endhek, kekuwatane udan lan kekuwatan garing padha wae. Kekuwatan pengaruhe 4 kali luwih dhuwur tinimbang nilon lan 20 kali luwih dhuwur tinimbang serat viscose.

2. Super elastisitas kain poliester. Modulus elastis 22 ~ 141cN / dtex, 2 ~ 3 kali luwih dhuwur tinimbang nilon, sing ora ana tandhingane karo kain liyane.

3. Kain poliester duwe resistensi panas sing apik. Bisa diarani manawa dacron minangka kain serat kimia tahan panas lan paling alus. Yen digawe rok lipit, bisa dijaga lipit kanthi apik tanpa nyetrika.

Ii. Kerugian kain poliester:

1. panyerapan lembab sing kurang, panyerapan lembab kain poliester, dadi sandhangan poliester bakal krasa panas, kanthi elektrostatik, infeksi bledug sing sederhana, pengaruh kaendahan lan kenyamanan, nanging sawise diresiki gampang banget lan mboseni, lan kekuatan basah meh ora gulung, ora ana deformasi, duwe fungsi sing bisa dienggo banget.

2. Sipat pewarna sing kurang apik. Amarga ora ana gen pewarna tartamtu ing rantai molekul poliester lan polaritas cilik, pewarnaan angel banget lan gampang dicelup.

3, gampang pilling, kain poliester minangka salah sawijining barang serat sintetis, lan kapan kain serat sintetis duwe adegan pil, barang-barang kain poliester digunakake kanggo sawetara wektu bakal duwe adegan pil.

Hangzhou Dro Textile minangka pabrikan kain poliester profesional. Sugeng rawuh konsultasi


Wektu kiriman: Nov-09-2020