Apa ciri khas kain polyester taffeta?

Taffeta uga diarani polyester taffeta, minangka kain umum ing urip, nanging kajaba wong profesional, pangertene masarakat ora pati jelas, mula kita bakal ngerti karakteristik taffeta poliester.

kain taffeta
Karakteristik kain polyester taffeta: Polyester taffeta minangka kain serat kimia tradisional, kanthi kualitas apik, awet lan tahan aus, murah, gampang dirawat lan kaluwihan liyane, disenengi masarakat. Utamane sawise diproses kanthi jero lan aplikasi proses lapisan, tampilan permukaan kain luwih apik. Utamane, sutra poliester matte digunakake. Kain sing digawe saka kain iki duwe warna sing luwih alus lan penampilan sing apik, sing cocog kanggo nggawe klambi santai, klambi olahraga lan klambi bocah. Macem-macem warna nambah pesona sing menggoda. Taffeta poliester matte ditampa amarga katon padhang lan regane murah, poliester taffeta bisa digawe jaket, payung, mobil, klambi olahraga, tas tangan, lapisan barang, kantong turu, tenda, tirai shower, taplak meja lan liya-liyane. Poly Taffeta minangka salah sawijining kain serat kimia tradisional. Wis suwe banget, nanging adol mudhun kanthi tambahan panen kain sintetis. Ing taun-taun pungkasan, kain polyester taffeta nganggo sutra matte, lan kanthi ciri khas warna-warni ing pasar. Dheweke nggunakake benang poliester matte, sing luwih alus lan luwih apik. Cocog kanggo nggawe klambi santai olahraga kanggo bocah. Ana puluhan warna, awak ndhuwur modis banget, ditambah karo pesona sing menggoda. Taffeta poliester matte gampang ditampa amarga katon cerah lan regane murah. *** Ing sacedhake, taffeta anti bulu sing padhet dhuwur nduweni daya tarik sing khas. Kebak energi. Iki uga wis dadi kain lancip lancip sing digoleki wong ing folder asli. "290T utawa luwih polyester taffeta" wis ditampa dening akeh pabrikan sandhangan. Spesifikasi produk yaiku 290T 300T 320T, lsp. Bahan filamen poliester sing ana kabeh kalebu semi-gloser FDY48D / 48F 50D / 48F, lsp. Sing jelas luwih apik tinimbang sadurunge ing pasar.

Taffeta poliester

Amarga adol jaket mudhun, jet banyu hilir dikepang "290T + suhu khusus *** naga" digunakake kanggo minyak lan kaca ing mburi jaket jaket mudhun, uga kanggo lapisan jaket mudhun kanthi anti-wulu nutupi Warp lan weft digawe saka poliester semi-tumpul FDY50D / 48F lan tenunan biasa ing tenunan jet banyu. Interleaved miturut spesifikasi (290T utawa ndhuwur). Kain lawuh. Pangurangan alkali kanggo pewarnaan plastik alus lan proses liyane, miturut kabutuhan pelanggan, proses penet lan kumpul lan proses pagawean khusus liyane, produk kasebut nduweni tekstur seragam, permukaan tipis lan alus, alus lan alus, ora renyah lan ora ngganggu karakteristik, ora mung bisa ditindakake kain santai olahraga pria lan wanita minangka lapisan jaket musim dingin sing ideal. Dheweke ayu lan lembut, kanthi gaya modern. Ambane kain 160 cm. Amarga kapadhetan F, gaya poliester taffeta pancen kepenak dienggo, mula populer banget. Mula, 48D / 48F 50D / 48F 68D / 48F semi-punah ing pasar benang poliester misuwur banget, lan rega benang poliester mundhak cukup.


Wektu kiriman: Nov-09-2020